Privatumo politika | Sanilux

Privatumo politika

  1. Ką reiškia ši privatumo politika?

Å i privatumo politika (toliau – Privatumo politika) apibrėžia sąlygas, kurių privalo laikytis visi interneto svetainės www.sanilux.lt (toliau – Interneto svetainė) lankytojai (toliau – Lankytojai).

Laikoma, kad Lankytojas susipažįsta ir išreiškia savo sutikimą laikytis Privatumo politikos, kai jis apsilanko Interneto svetainėje, prisijungia prie Interneto svetainės.

  1. Kokią informaciją mes renkame?

Interneto svetainėje teikdama Jums paslaugas, Paslaugų teikėja gali rinkti, kaupti ir naudoti tokius asmens duomenis:

  • informaciją, kurią JÅ«s pateikiate UAB „Aquamatica“, juridinio asmens kodas 302428216, Å altinių g. 26-28, Vilnius (toliau – Paslaugų teikėjas), užpildydami kontaktų formą Interneto svetainėje, įskaitant vardą, elektroninio paÅ¡to adresą, mobiliojo telefono numerį;
  • informaciją apie JÅ«sų kompiuterį ir apie JÅ«sų apsilankymus ir naudojimąsi Å¡ia Interneto svetaine, įskaitant JÅ«sų IP adresą, apsilankymo Interneto svetainėje laiką ir datą;
  • bet kokią kitą informaciją, kurią JÅ«s galite pateikti mums bet kuriuo metu, naudodamiesi mÅ«sų Interneto svetaine, teikiamomis paslaugomis ar su mumis bendraudami.
  1. Slapukai

Slapukas yra informacija, kurią interneto serveris siunčia į interneto naršyklę, ir kuri yra saugoma naršyklėje. Ši informacija yra siunčiama į interneto serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė prašo atidaryti puslapį iš serverio. Tai leidžia interneto serveriui nustatyti ir stebėti interneto naršyklę.

Siekdami analizuoti naudojimąsi šia Interneto svetaine, mes naudojame „Google Analytics“ ir kitus panašaus pobūdžio įrankius. Šie įrankiai generuoja statistikos ir kitą informaciją apie Interneto svetainės naudojimą pagal slapukus, kurie yra saugomi vartotojų kompiuteriuose. Informacija, surinkta apie apsilankymus Interneto svetainėje, yra naudojama ataskaitų apie Interneto svetainės naudojimą kūrimui. Šią informaciją saugo Google ar kitas paslaugos teikėjas. Slapukus taip pat naudojame atpažindami Jus, kaip ankstesnį Interneto svetainės lankytoją.

Daugiau informacijos apie Internetinėje svetainėje naudojamus slapukus rasite čia:

Slapuko pavadinimas Slapuko atliekamos funkcijos Duomenų tvarkymo tikslas Sukūrimo momentas Galiojimo laikas
__utma analitika Vartotojų lankomumo analizė Apsilankius interneto svetainėje 2 metai
__utmb analitika Vartotojų lankomumo analizė Apsilankius interneto svetainėje Iki naršyklės uždarymo
__utmc analitika Vartotojų lankomumo analizė Apsilankius interneto svetainėje Iki naršyklės uždarymo
__utmt analitika Vartotojų lankomumo analizė Apsilankius interneto svetainėje Iki naršyklės uždarymo
__utmz analitika Vartotojų lankomumo analizė Apsilankius interneto svetainėje Iki naršyklės uždarymo
_ga analitika Vartotojų lankomumo analizė Apsilankius interneto svetainėje 2 metai
_gat analitika Vartotojų lankomumo analizė Apsilankius interneto svetainėje Iki naršyklės uždarymo
_gid analitika Vartotojų lankomumo analizė Apsilankius interneto svetainėje 1 diena
location Saugoti paskutinio atidaryto puslapio adresą Apsilankius interneto svetainėje Iki naršyklės uždarymo
sid Sesijos id Apsilankius interneto svetainėje Iki naršyklės uždarymo
sid_key Sesijos id Apsilankius interneto svetainėje Iki naršyklės uždarymo
google-analytics.com(pixel) Reklamos auditorijų, svetainės statistikos kaupimas Padeda rodyti reklamas, lankytojams, kurie lankėsi puslapyje Apsilankius interneto svetainėje Iki 540 dienų
Facebook.com (pixel) Reklamos auditorijų, svetainės statistikos kaupimas Padeda rodyti reklamas, lankytojams, kurie lankėsi puslapyje Apsilankius interneto svetainėje Iki 180 dienų

 

Dauguma naršyklių leidžia atmesti visus slapukus, o kai kuriose naršyklėse yra galimybė atmesti tik trečiųjų šalių slapukus. Tad Jūs galite pasinaudoti šiomis galimybėmis. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamą poveikį šios Interneto svetainės naudojimui, ir be slapukų Jūs negalėsite naudotis visomis Interneto svetainėje teikiamomis Paslaugomis.

Nepaisant to, jei nesutinkate, kad būtų naudojami slapukai ir (ar) norite savo sutikimą atšaukti, prašome informuoti mus el. pašto adresu aquamatica@sanilux.lt

  1. Jūsų asmens duomenų naudojimas

Mūsų renkami asmens duomenys yra naudojami išskirtinai šioje Privatumo politikoje nurodytiems tikslams.

Mes galime panaudoti jūsų asmens duomenis:

  • tam, kad suteiktume Jums galimybę naudotis mÅ«sų Interneto svetaine ir teikiamomis paslaugomis;
  • sutarties su Jumis sudarymui ir jos vykdymui;
  • naudojantis Å¡ioje Interneto svetainėje pateikiama informacija įsigytų prekių tiekimo ir pristatymo tikslais;
  • ataskaitų ir sąskaitų-faktÅ«rų iÅ¡raÅ¡ymo ir siuntimo Jums tikslais;
  • įsiskolinimų valdymui ir siekiant surinkti iÅ¡ JÅ«sų mokėjimus;
  • praneÅ¡imų siuntimui Jums, korespondencijai su Jumis;
  • mÅ«sų naujienų ir kitos su mÅ«sų teikiamomis paslaugomis susijusios informacijos, kuri JÅ«sų sutikimu yra Jums reikalinga, siuntimui paÅ¡tu, elektroniniu paÅ¡tu ar kitomis priemonėmis (JÅ«s galite bet kuriuo metu atsisakyti tokių naujienų ir informacijos, praneÅ¡dami mums elektroniniu paÅ¡tu arba paspausdami interaktyvią nuorodą gauto praneÅ¡imo apačioje dėl pageidavimo ateityje negauti tiesioginės rinkodaros praneÅ¡imų).

Jūsų asmens duomenys bus saugomi ne ilgiau nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai ir ne ilgiau nei 5 (penkerius) metus po paskutinio Jūsų prisijungimo prie Internetinės svetainės. Duomenys, reikalingi įsiskolinimų valdymui, saugomi iki įsiskolinimo išieškojimo, tačiau ne ilgiau kaip 10 (dešimt) metų. Kai asmens duomenys taps nebereikalingi jų tvarkymo tikslams ar pasibaigs nustatytas saugojimo terminas, jie bus saugiai sunaikinami, išskyrus tuos, kurie įstatymų nustatytais atvejais turi būti perduoti valstybiniams archyvams.

  1. Tiesioginė rinkodara

Bendrovė gali Jums elektroninio ryšio priemonėmis (el. paštu arba SMS žinutėmis) siųsti informaciją,  kurią Jūs asmeniškai patvirtinate ir sutinkate gauti.

Jeigu Jūs nepageidaujate gauti tokios informacijos, galite atsisakyti informuodami mus elektroniniu paštu aquamatica@sanilux.lt arba paspausti atitinkamą nuorodą bet kuriame Jums jau išsiųstame pranešime apie pasiūlymus.

  1. Duomenų atskleidimas

Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.

Be to, mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

  • jei mes turime padaryti tai pagal įstatymą;
  • siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant JÅ«sų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant iÅ¡ieÅ¡koti JÅ«sų įsiskolinimus mums).

Išskyrus kaip numatyta šioje Privatumo politikoje, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

  1. Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Žinoma, duomenų perdavimas internetu iš esmės yra nesaugus, ir mes negalime garantuoti saugaus duomenų perdavimo interneto tinklais.

  1. Jūsų sutikimai ir teisės

Užsiregistruodamas mūsų Interneto svetainėje ar kitaip naudodamasis mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su šia Privatumo politika ir su ja sutinkate bei kartu suteikiate mums teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šioje Privatumo politikoje numatytais tikslais visus čia nurodytus asmens duomenis.

Jūs galite pateikti rašytinį prašymą (paštu, elektroniniu paštu ar pateikiant mūsų buveinėje) mums suteikti Jums informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami. Į tokius prašymus mes atsakome teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais ir stengiamės pateikti Jums informaciją kiek įmanoma greičiau, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo. Jūsų prašymu, tokie duomenys pateikiami raštu nurodytu adresu ar elektroninio pašto adresu. Informacijos apie tai, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi ir kokiems duomenų gavėjams buvo pateikti per paskutinius vienerius metus, pateikimas yra nemokamas vieną kartą per kalendorinius metus. Jeigu, gavus prašymą, mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.

Jūs taip pat turite teisę, pateikęs mums rašytinį prašymą (paštu, elektroniniu paštu ar pateikiant mūsų buveinėje), reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios Privatumo politikos sąlygų. Konkrečiu Jūsų rašytiniu prašymu, visa Jūsų asmeninė informacija gali būti pašalinta. Jeigu, gavus prašymą, mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.

  1. Trečiųjų šalių interneto svetainės

Mūsų Interneto svetainėje gali atsirasti nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už privatumo politiką ir jos įgyvendinimą trečiųjų šalių tinklapiuose.

  1. Atsakomybė

Jūs esate atsakingi už savo vartotojo duomenų konfidencialumą ir už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. Jei mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu, faksu ar elektroniniu paštu.

Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

  1. Privatumo politikos pakeitimai

Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje. Jei bus padaryti esminiai Privatumo politikos pakeitimai, apie tai bus pranešame Internetinėje svetainėje. Nepaisant to, Jums reikėtų kartais patikrinti šį puslapį ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.

  1. Kontaktinė informacija

Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su šios Privatumo politikos sąlygomis, maloniai prašome su mumis susisiekti, žemiau nurodytais kontaktais:

UAB „Aquamatica”
Įmonės kodas: 302428216
Registracijos adresas: Šaltinių g. 26-28, Vilnius
Adresas korespondencijai: Šaltinių g. 26-28, Vilnius
El. paštas.: aquamatica@sanilux.lt

Kontaktinis telefonas: +370 699 18403

Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas 2018 05 22.