Sauna su garu – 5 skirtingi klimato rėžimai pirtyje

Sauna su garu – 5 skirtingi klimato rėžimai pirtyje

Sauna su garu – 5 skirtingi klimato rėžimai pirtyje

SANARIUM sauna (5 saunos vienoje) su SaunaPur (80-85°C) funkcija

5 saunos vienoje – klasikinė, šilto oro, tropinė, aromaterapinė ir garinė sauna.

Visi mes esame skirtingi, su individualiais poreikiais, todėl kiekvienas nusipelnėm ypatingo poilsio ir atsipalaidavimo. KLAFS įmonė gali sukurti SPA oazę Jūsų namuose su SANARIUM ir SaunaPUR funkcija.

Su KLAFS SaunaPUR ir SANARIUM‘u galite turėti net penkis saunos tipus viename: klasikinio stiliaus, šilto oro pirtis, tropinė pirtis, aromatinė pirtis ir švelni garinė pirtis (SOFT STEAM BATH). Pavyzdžiui, įjungiant švelnią garinę pirtį (SOFT STEAM BATH), automatiškai sureguliuojama pirties drėgmė nuo 40 iki 55 proc. ir temperatūra nuo 40 iki 60°C.

Visas KLAFS saunos krosneles galima integruoti su SANARIUM‘o sistema. SANARIUM‘as su SaunaPUR funkcija atrodo lyg visiškai nieko ypatingo, palyginus su įprasta tradicine pirtimi. Bet daugelis žmonių renkasi būtent SANARIUM dėl galimybės mėgautis švelniu, drėgnu saunos mikroklimatu, kuris yra daug malonesnis nei sausoje karštoje saunoje. Žmonėms su sausesne oda ar turintiems odos problemų švelnios garinės pirties (SOFT STEAM BATH) arba tropinės pirties klimatas dažniausiai yra ir naudingesnis. Tai išskirtinė SPA procedūra Jūsų namuose!

SANARIUM‘as su SaunaPUR funkcija siūlo penkias saunas viename.

Didinant drėgnumo lygį, temperatūra saunoje išlieka pastovi, netgi jeigu termometro temperatūra krinta. Drėgnumas taip pat gali būti padidintas naudojant aromaterapinę sauną.

KLAFS įmonė integravo į SANARIUM‘ą aromaterapijos dubenėlį, kuris leidžia naudoti eterinius aliejus saunoje,  o tai turi teigiamą poveikį mūsų kvėpavimo takams.

Saunos drėgnumo sensoriuje integruotas garsiakalbis, kuris pagyvina poilsį saunoje. Tiesiog išsirinkite Jūsų mėgstamą muziką. Meditacinė, klasikinė ar simuliuojanti natūralių garsų muzika padės Jums atsipalaiduoti ir mėgautis Jūsų SPA procedūra. Žinomas muzikantas Shantiprem sukūrė 10 muzikos garsų SANARIUM‘o saunai.

Kaip naudoti SaunaPUR funkciją?

SaunaPUR technologija siūlo autentišką, tradicinį suomišką atsipalaidavimą, kuris yra labai artimas klasikinei suomiškai dūmų saunai. Klasikinėje suomiškoje saunoje, kuri buvo kūrenama malkomis, nebuvo kamino dūmams išeiti, todėl buvo paliekamos atviros saunos durys.

Su SaunaPUR saunos temperatūra pakeliama iki 80-85°C laipsnių karščio ir santykinis drėgnumas yra šiek tiek aukštesnis nei standartinės saunos. Taip pat, kaip ir klasikinėje suomiškoje saunoje, svarbu tai, kad įkaitinama visa saunos patalpa ir karštis spinduliuoja ne tik iš saunos krosnelės ir akmenų, bet ir nuo saunos sienų ir suolų. Tai vienintelis būdas užtikrinti vienodą temperatūros lygį visoje saunoje. Kai įeinate į sauną su SaunaPUR, Jūs tiesiog paspaudžiate mygtuką ir išjungiate saunos krosnelę, ir mėgaujatės poilsiu be jokių krosnelės kaitimo ar pašalinių kitų garsų. Išjungus krosnelę, santykinė drėgmė saunoje pakyla, reali temperatūra šiek tiek nukrenta, tačiau jaučiama temperatūra išlieka ta pati. Kaip suomiai pasakytų – “Löyly”. Mes sakome: kaip puiku, kad yra SaunaPUR funkcija.

Įrodymai rodo, kad atsipalaidavimas SANARIUM‘e yra daug švelnesnis ir malonesnis, bei yra naudingas Jūsų sveikatai.

Charité de Berlin tyrimai teigia, kad švelni šiluma ir SANARIUM‘o sauna gali sumažinti spaudimą ir palengvinti kraujotakos sutrikimus.

Ir tai dar ne viskas. Naudojant SANARIUM‘ą reguliariai – mankštinama širdies ir kraujagyslių sistema, sustiprinama imuninė sistema, bei suteikiamas atsparumas gripo infekcijoms. SANARIUM‘as buvo sukurtas tam, kad turėti teigiamą poveikį imuninei sistemai. O mūsų didžiausias organas – oda – taip pat dėkingas šiai labai ypatingai grožio procedūrai. Pirtis ne tik išvalo ir atgaivina, bet ir suteikia naudingų mineralų ir medžiagų, kurių reikalauja mūsų oda.

Nuotraukoje parodoma, kaip kraujospūdžio lygis sureguliuojamas naudojant SANARIUMĄ du kartus per savaitę (40-60°C, 40-55% Drėgnumas) 10 savaičių laikotarpyje.

Kraujospūdžio reguliavimas

Reguliarus SANARIUM‘o naudojimas gali padėti sumažinti kraujospūdį. Pavyzdžiui, reguliarus žemos temperatūros saunos (temperatūra 55°C, drėgmė 48%) naudojimas du kartus per savaitę, sumažina kraujo spaudimą. Šis tyrimas buvo atliktas Berlyno mieste, Daktaras Hans-Joachim Winterfeld intensyviai bendravo su pacientais, kenčiančiais hipertenzija.

Aukštas cholesterolio kiekis taip pat gali sumažėti naudojant SANARIUM‘ą. Netgi vėžio nekrozės faktorius (TNF – tumor necrosis factor) sumažėjo 11 proc.,  o interleukinas-10, priešuždegiminio citokino lygis padidėjo maždaug trečdaliu. Nenuostabu, kad pacientams, sergantiems reumatu, naudojant reguliariai dar neturint uždegimo, sauna gali suteikti palengvėjimą.

Planuojate įsirengti pirtį savo namuose? Mes išdėstysime 7 priežastis, kodėl verta įsigyti namų pirtį.

PLAČIAU

Plačiau apie KLAFS

Susidomėjote? Kilo klausimų?

Parašykite mums dabar!

Planuojate įsirengti KLAFS sauną nuosavame būste?

Mūsų komanda mielai pakonsultuos su Jūsų pirties projektu, padės parinkti tinkamiausius pirties išmatavimus bei išdėstymą, pirties apdailą, pirties krosnelę, apšvietimą ir daug kitų papildomų aksesuarų bei parengsime individualų pasiūlymą!

Susisiekite su mumis:

tel. +370 699 18403

arba parašykite mums: